Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Ανδρικές κουβέντες(pics)

Όταν ένας 25χρονος ζητά συμβουλές από τον κολλητό του για να προσεγγίσει τη πρώην του αλλά κάνει το λάθος να ξεκινήσει τη κουβέντα μέσω του επαγγελματικού του email. Αποτέλεσμα η αυστηρά ανδρική συζήτηση να σταλεί κατά λάθος σε όλες τις επαγγελματικές επαφές του νεαρού αλλά και στην ίδια. Δείτε "καυτές" φωτογραφίες της (Pics)

Όσοι συζητάτε και σχολιάζετε για καυτές παρουσίες με τους φίλους σας προσέξτε μόνο οι ηλεκτρονικές συζητήσεις σας μην καταλήξουν σε αυτές- και όχι μόνο- και βρεθείτε να θέλετε να σας
καταπιεί η γη.

Γιατί αυτό ακριβώς έπαθαν δύο φίλοι από το Δυτικό Λονδίνο όταν έπιασαν τη κουβεντούλα για μια σέξι κοπέλα η οποία μάλιστα τύγχανε να ήταν και πρώην του ενός.

Οι Χάρι Φλίντς και Σεμπάστιαν Μάρς έκαναν το λάθος να επικοινωνήσουν χρησιμοποιώντας το επαγγελματικό τους email για να κουτσομπολεύσουν και να σχολιάσουν την καυτή εμφάνιση της Τζένι Πάλμερ.

Ωστόσο κατά λάθος- συνεπαρμένος από την συζήτηση- ο 25χρονος Φλιντς συμπεριέλαβε στους αποστολείς και την Πάλμερ, πρώην κοπέλα του.

Δεν έφτανε μόνο αυτό αλλά ο Μαρς απέστειλε όλη τη συνομιλία σε όλους τους φίλους με αποτέλεσμα η καυτή παρουσία της Πάλμερ να γίνει το κέντρο του ενδιαφέροντος για αρκετούς που έλαβαν το email.

Όλα άρχισαν όταν ο Μαρς γνώρισε την Πάλμερ και θέλησε να μάθει λεπτομέρειες για αυτήν από τον φίλο του που την είχε ρίξει στο κρεβάτι του και άρα όλο και κάτι θα ήξερε για να την προσεγγίσει.

"Είναι ότι χρειάζομαι για το καλοκαίρι", έγραψε ο Μαρς ζητώντας λεπτομέρειες από τον Φλιντς.

Ο Φλιντς αφού του έδωσε το πράσινο φως τον προειδοποίησε ότι καλό θα ήταν να το ξανασκεφτεί. (Κάτι θα ήξερε αφού υπήρξαν ζευγάρι και θα του είχε κάνε μάλλον τον βίο αβίωτο).

Μάλιστα όταν είδε ότι η συζήτησή τους έφτασε σε εκείνη μη γνωρίζοντας ότι δεν το έκανε εσκεμμένα τον αποκάλεσε υποκριτή.

Σημειώνεται ότι ο Μάρς βρίσκεται υπό αναστολή των επαγγελματικών του καθηκόντων καθώς χρησιμοποίησε το επαγγελματικό email και προφανώς η ιστοριούλα πήγε και στα αφεντικά του που τους μπήκαν ψύλλοι στα αυτιά για την ...παραγωγικότητά του.

Δείτε καυτές φωτογραφίες της Πάλμερ που δημοσιεύει σήμερα η Sun.




 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More