Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Αιματοβαμμένο δωμάτιο... ταινίας splatter μπέρδεψε αστυνομικούς!

Ένα δωμάτιο πνιγμένο στα αίματα αντίκρισαν οι αστυνόμοι όταν μπήκαν στο “στοιχειωμένο” ξενοδοχείο, George Washington στo Pittsburgh των ΗΠΑ, όπως το είχαν ονομάσει. Όμως δεν άργησαν να καταλάβουν ότι η πιο αιματηρή δολοφονία που είχαν δει ποτέ τους ήταν στην πραγματικότητα μια ξεχασμένη σκηνή splatter ταινίας!

Μετά την διεξοδική έρευνα της αστυνομίας στο ξενοδοχείο George Washington η οποία κράτησε 8 ώρες και στο δωμάτιο του “εγκλήματος”,
ανακαλύφθηκε ότι η άπειρη ποσότητα αίματος που υπήρχε σε όλους τους χώρους του δωματίου δεν ήταν πραγματικό. Σύμφωνα με το βρετανικό site Metro, δεν ήταν λοιπόν αντιμέτωποι με την πιο αιματηρή εγκληματική σκηνή όπως πίστευαν, αλλά με σκηνή ταινίας splatter όπου πρωταγωνιστούσε ο Corey Haim.

Την πιο αποτρόπαια σκηνή δολοφονίας που είχε αντικρίσει σε 35 χρόνια υπηρεσίας νόμιζε πως είδε ο Chief J.R. Blyth, ένας από τους αστυνομικούς που βρέθηκαν στο δωμάτιο αυτό. Στην πραγματικότητα, το δωμάτιο είχε χρησιμοποιηθεί σε ταινία τρόμου δύο χρόνια πριν. Το παράδοξο της υπόθεσης είναι πως το δωμάτιο αυτό δεν καθαρίστηκε ποτέ επειδή οι ιδιοκτήτες πίστευαν πως θα χρειαζόταν σε γύρισμα και άλλης σκηνής!

Tο George Washington είχε τη φήμη ότι ήταν στοιχειωμένο, και τέσσερις άνθρωποι είχαν πράγματι χάσει τη ζωή τους εκεί τα επτά έτη που προηγούνταν αυτού του περιστατικού. Μάλιστα, ο ίδιος ο πρωταγωνιστής είχε πεθάνει 8 μήνες πριν την έρευνα, σε ηλικία 38 ετών!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More