Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Νέοι χαρακτήρες στο Σκοτεινό Ιππότη

Η Μαριόν Κοτιγιάρ και ο Τζόζεφ Γκόρντον Λέβιτ είναι και επισήμως εδώ και λίγο καιρό μέρος του καστ του «The Dark Knight Rises» και αν τους περιμένατε σε ρόλους κλασικών κακών του κόμικ, ένα δελτίο Τύπου της Warner αλλάζει τα δεδομένα για τους ρόλους τους στην τρίτη ταινία του αναγεννημένου από τον Κρις Νόλαν, Μπάτμαν.

Δυο νέοι χαρακτήρες που εμπνεύστηκε ο Νόλαν (μαζί με τον Ντέιβιντ Γκόγιερ του σεναρίου)
προσφέρθηκαν στους (συνεργάτες του από το Inception) Κοτιγιάρ και Λέβιτ που δε θα υποδυθούν κανέναν από τους παραδοσιακούς χαρακτήρες του franchise: η κάτοχος Όσκαρ Γαλλίδα σταρ, που θα ανοίξει το φεστιβάλ των Καννών ως μούσα του Γούντι Άλεν στο «Midnight In Paris», θα εμφανιστεί ως Μιράντα Τέιτ, μέλος του διοικητικού συμβουλίου των Wayne Enterprises, που προσπαθεί να βοηθήσει τον συντετριμμένο Μπρους Γουέιν (Κρίστιαν Μπέιλ) να διαχειριστεί την οδυνηρή απώλεια της Ρέιτσελ, βρίσκοντας παρηγοριά στη συνέχιση του φιλανθρωπικού έργου που είχε αρχίσει ο πατέρας του. Ο Λέβιτ (που υποτίθεται ότι προοριζόταν για το ρόλο του Αλμπέρτο Φαλκόνε) θα είναι ο Τζον Μπλέικ, ένας αστ

υνομικός της Γκόθαμ που αναλαμβάνει μια ειδική αποστολή κατ' εντολή του επιθεωρητή Γκάρι Όλντμαν. «Όταν έχεις συνεργαστεί με τόσο ταλαντούχους ηθοποιούς, είναι φυσικό να θέλεις να ξαναδουλέψεις μαζί τους» λέει ο Νόλαν που ισχυρίζεται ότι από την αρχή τους φαντάστηκε για αυτούς τους ρόλους. Πάντως στο δελτίο Τύπου δεν αναφέρονται περισσότερα για τους νεόκοπους χαρακτήρες, αφού δεν αποκλείεται τα κίνητρά τους να μην είναι τόσο καθαρά. Έτσι για να υπάρχει ένα ενδιαφέρον. Το τελευταίο πάντως το διασφαλίζει ο σκηνοθέτης που θα ξεκινήσει γυρίσματα μέσα στο 2011 με προοπτική να μας ξαναταξιδέψει στη Γκόθαμ προς το κλείσιμο του 2012.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More