Τρίτη 5 Απριλίου 2011

10 λόγοι να σε πετάξουν έξω από αεροπλάνο

Στις ημέρες μας, απ' ότι φαίνεται μπορεί να σε πετάξουν έξω από μια πτήση για το οτιδήποτε. Το Ανωνυμο blog παρουσιάζει 8+2 αληθινές ιστορίες επιβατών τους οποίους κατέβασαν από το αεροπλάνο με το ζόρι.


1. Τραγούδησε για τα εσώρουχα ποδοσφαιριστών

Μετά από μια περσινή νίκη, οι οπαδοί της ομάδας Sunderland AFC επιβιβάστηκαν σε μία πτήση της Easyjet και αποφάσισαν να τιμήσουν την αγαπημένη του ομάδα τραγουδώντας τον ύμνο της. Ένας από
τους στίχους πήγαινε ως εξής: «Το βρακί του Niall Quinn είναι το καλύτερο».

Το προσωπικό της αεροπορικής εταιρίας δεν ήταν φαίνεται συνηθισμένο σε αυτή τη μορφή… ποίησης και κάλεσε την αστυνομία. Λίγα λεπτά αργότερα 100 οπαδοί της ομάδας πετάχτηκαν έξω από το αεροπλάνο –πριν αυτό αποβιβαστεί βέβαια.

2. Ίδρωσε όσο περισσότερο μπορείς

Ένας Γερμανός αναγκάστηκε να κατέβει από μια πτήση στη Χονολουλού το 2006 επειδή δεν ήταν αρκετά… καθαρός. Μετά από δύο ώρες αγκαλιά με τις βαριές βαλίτσες του, κάθισε επιτέλους στη θέση του μόνο και μόνο για να πουν να σηκωθεί –λόγω ιδρώτα και δυσοσμίας.

Ο Γερμανός μήνυσε την αεροπορική εταιρία αλλά έχασε. Προσπάθησε να κάνει έφεση, αλλά «κόλλησε» στην κίνηση –όπως και ο ιδρώτας στο πουκάμισό του.

3. Παρεμπόδισε την έξοδο κινδύνου με έναν τεράστιο κροκόδειλο

Τον προηγούμενο Νοέμβριο μια κυρία σε μία πτήση Ρώμη- Μιλάνο της εταιρίας Ryanair αρνήθηκε να μετακινήσει τον φουσκωτό κροκόδειλό της που είχε αφήσει μπροστά από την έξοδο κινδύνου. Φυσικά την έδιωξαν από το αεροπλάνο μαζί με το απειλητικό, πλαστικό ζώο. Ακούς εκεί…

4. Κάνε απόπειρα σεξ

Οι επιβάτες μιας πτήσης του περασμένου Νοεμβρίου για το Λας Βέγκας ήρθαν αντιμέτωποι με το παρακάτω θέαμα: ένα ζευγάρι ενώ φιλιόνταν- αγκαλιάζονταν για αρκετή ώρα μπροστά στα μάτια τους, ύστερα αποφάσισε να πάει προς τις τουαλέτες. Αντί να αποβιβαστούν στην πόλη του τζόγου, κατέληξαν στο ενδιάμεσο Όρεγκον. Κανείς δεν ξέρει αν είναι ακόμη μαζί.

5. Ντύσου με τα λάθος ρούχα

Η Αμερικανίδα Λόρι Χέσλεϊ επιβιβάστηκε στην πτήση της, φορώντας ένα μπλουζάκι που απεικόνιζε τον πρόεδρο Τζορτζ Μπους και την οικογένεια του. Το πρόβλημα δεν ήταν εκεί. Κάτω από τη φωτογραφία υπήρχε ο τίτλος της ταινίας «Meet the Fockers» - με αλλαγμένο ένα φωνήεν.

Προφανώς το προσωπικό της εταιρίας δεν το βρήκε καθόλου αστείο και την πέταξε με τα κλωτσίδια στη μέση του ταξιδιού, σε στάση στη Νεβάδα. Και μετά απορούσαμε ποιοι ψήφισαν για δεύτερη φορά τον κύριο Μπους.

6. Μην φοράς αρκετά ρούχα

Μια σερβιτόρα της αλυσίδας εστιατορίων Hooters διέπραξε το έγκλημα να εμφανιστεί με ιδιαίτερα προκλητικά ρούχα στο αεροπορικό της ταξίδι. Μια πολύ κοντή φούστα και ένα στενό και μικροσκοπικό T-shirt ήταν ικανά για να την διώξουν από μια πτήση της Southwest Airlines.

Τουλάχιστον όταν εκείνη δέχτηκε να ρίξει κάτι πάνω της τής επιτράπηκε να ξαναμπεί στο αεροπλάνο. Μετά έβγαλε το άχτι της με μια ολόγυμνη φωτογράφιση στο Playboy. Καλά τους έκανε!

7. Πες τη φράση «Bye- Bye αεροπλάνο»

Ένας επιβάτης, ηλικίας 19 μηνών, τόλμησε να ξεστομίσει τις παραπάνω λέξεις την ώρα που η αεροσυνοδός ενημέρωνε για τα μέσα ασφαλείας του αεροπλάνου. Το μωρό επανέλαβε πολλές φορές την φράση στο σημείο που η αεροσυνοδός δεν άντεξε και είπε στη μητέρα του να το κάνει να σωπάσει. Εκείνο συνέχισε ακάθεκτο, με αποτέλεσμα μάνα και γιος να καταλήξουν με τις αποσκευές στο χέρι.

8. Διάβασε πορνοπεριοδικά

Το 2005 ένας επιχειρηματίας εκδιώχθηκε από μια πτήση της νοτιοαφρικανικής εταιρίας Nationwide Airlines, επειδή η αεροσυνοδός τον έπιασε να διαβάζει πορνό. «Η αεροσυνοδός μου το πήρε μέσα από τα χέρια και εγώ της είπα ότι ήταν αγενέστατη. Ε, μετά, με πέταξαν έξω». Εκπρόσωποι της αεροπορικής δήλωσαν ότι αν ο κύριος ήθελε να διαβάσει αυτό το περιοδικό θα έπρεπε να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα. Μάλλον δεν τους έδωσε να καταλάβουν ότι το είχε αγοράσει για την αρθογραφία του.

Bonus!

- Αν είσαι ο πιλότος… βρίσε

Οι επιβάτες μιας πτήσης της Northwest Airlines άκουσαν τον πιλότο τους να βρίζει στο κινητό του λίγα λεπτά πριν μπει στο αεροπλάνο. Συγκλονισμένοι, έκαναν παράπονα στον ίδιο και το μόνο που πέτυχαν ήταν να ακούσουν κι εκείνοι τα «καντήλια» του. Τελικά τον έδιωξαν από την προγραμματισμένη πτήση κι είναι μία από τις λίγες περιπτώσεις όπου ο πελάτης έχει όντως δίκιο.

- Πέθανε

Από ότι φαίνεται αν πεθάνεις κατά τη διάρκεια μιας πτήσης όχι απλά δεν σε βγάζουν από το αεροπλάνο, αλλά παίρνεις προαγωγή για την πρώτη θέση. Μια γυναίκα που καθόταν στις οικονομικές θέσεις της British Airways, «έφυγε» εν ώρα πτήσης και οι υπάλληλοι την μετέφεραν στην πρώτη θέση.

Ένας επιβάτης της business class ξύπνησε κάποια στιγμή και αντίκρισε έντρομος ένα πτώμα να κάθεται δίπλα του. Ε, Ok, αν πρέπει να κάνεις το τελευταίο σου ταξίδι καλύτερα να το κάνεις μέσα στην πολυτέλεια.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More