Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Καλά κρατούν οι μάχες του ρινγκ

Με το Ρόκι Μπαλμπόα να έχει απενοχοποιηθεί μπαίνοντας στη σφαίρα του καλτ, οι νέας κοπής ταινίες με ήρωες μαχητές των ρινγκ προσελκύουν καλούς ηθοποιούς και σκηνοθέτες, πρωταγωνιστούν στα βραβεία και στο box office.

Μήπως το είδος γνωρίζει αναγέννηση και δεν το έχουμε καταλάβει; Μετά τα The Boxer, The Wrestler, The Fighter έρχεται και νέα επέλαση γαντοφορεμένων και καλογραμμωμένων ηρώων στο The Warrior που σκηνοθετεί ο Γκάβιν Ο' Κόνορ (Miracle) ρίχνοντας στο ρινγκ και στα πλατό Τομ Χάρντι, Τζόελ Έντζερτον και Νικ Νόλτε.


Το τρέιλερ που κυκλοφόρησε δείχνει μια ιστορία που παραπέμπει στο κλίμα του Fighter -με δυο αδέλφια να ακολουθούν παράλληλα και για διαφορετικούς λόγους μια καριέρα επαγγελματικής πυγμαχίας που τελικά τους φέρνει αντιμέτωπους- και μια πλοκή μεταξύ οικογενειακού δράματος και κάπως επιτηδευμένου … ξύλου.

Χωρίς να είμαστε σίγουροι ότι θα βρούμε στο φιλμ την ποιότητα της ταινίας του Ο' Ράσελ που έφερε τους πρωταγωνιστές του στις οσκαρικές πεντάδες με Κρίστιαν Μπέιλ και Μελίσα Λίο να φεύγουν τελικά με το αγαλματάκι, το πρώτο τρέιλερ δείχνει ήδη αρκετά γνώριμο και μέσα από ένα πλήθος spoilers (- γιατί το τρέιλερ πρέπει να τα λέει όλα;-), μερικές γροθιές που θα μπορούσαν να αφήσουν στον τόπο και γίγαντα κι ένα (απαραίτητο για το είδος) αξάν στα αγγλικά των πρωταγωνιστών, αναδύεται ο νέος πρωταθλητής. Μέχρι το φθινόπωρο που θα κυκλοφορήσει η ταινία μπορείτε να το σκεφτείτε καλύτερα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More