Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Θεραπεία του καρκίνου με τσιγάρο!

Η θεραπεία του καρκίνου με τσιγάρο σίγουρα ξεπερνά ακόμη και την πιο ανοιχτόμυαλη ομοιοπαθητική προσέγγιση. Και όμως, τα «ιερά τσιγάρα» είναι το βασικό θεραπευτικό μέσο για πάσα νόσο σε κλινική της Ινδονησίας!

Η ιδιωτική κλινική «Griya Balur» υποστηρίζει ότι μπορεί να θεραπεύσει το εμφύσημα, τον καρκίνο, ακόμη και τον αυτισμό σε παιδιά μέσω του καπνίσματος, σε μια χώρα που είναι από τις λίγες παγκοσμίως που εξακολουθούν να αποτελούν «παράδεισο» για την καπνοβιομηχανία. Στην Ινδονησία, η παράδοση του καπνίσματος είναι ιδιαίτερα ισχυρή, ειδικά σε ό,τι αφορά τα τσιγάρα με μοσχοκάρφια (kretek).


Οπως δηλώνει η δρ Γκρέθα Ζαχάρ, η κλινική έχει θεραπεύσει με επιτυχία 60.000 αρρώστους, τα τελευταία δέκα χρόνια, αποκλειστικά με τη δύναμη του καπνού. Η κάτοχος doctora στη νανοχημεία πιστεύει ότι με την παρέμβαση στην περιεκτικότητα υδραργύρου του καπνού μπορεί να επιτευχθεί θεραπευτικό αποτέλεσμα, αλλά και να επιβραδυνθεί η διαδικασία της γήρανσης.

«Ο υδράργυρος είναι η αιτία όλων των ασθενειών. Τα τσιγάρα μου, τα οποία αποκαλούμε “ιερά τσιγάρα”, περιέχουν δραστικές ουσίες που αποβάλλουν τον υδράργυρο από το σώμα του ασθενούς» εξηγεί και προσθέτει ότι «δεν υπάρχει κανείς λόγος να υποβάλει τις μεθόδους της σε κλινικά πειράματα ή να τα δημοσιεύσει σε επιστημονικές επιθεωρήσεις».

Η μέθοδος, δε, με την οποία χρησιμοποιεί τον καπνό στις θεραπείες είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακός. Ανάλογα με το περιστατικό, μπορεί να φυσάει τον καπνό του τσιγάρου μέσα από σωληνάκι στο αφτί ή στη μύτη του ασθενούς, ενώ σε κάποιες άλλες περιπτώσεις τον τυλίγει με φύλλα καπνού και αλουμινόχαρτα!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More