Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Τα ψωμάκια του Σατανά

Ένα σλόγκαν και η επίκληση του Χριστού σε διαφήμιση της εταιρείας "Hell Pizz" έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στη Νέα Ζηλανδία. Δείτε τι έγραψαν για τον Ιησού, προσπαθώντας να διαφημίσουν ψωμάκια
Την οργή της εκκλησίας και όχι μόνο έχει προκαλέσει διαφήμιση της εταιρείας Hell Pizza της Νέας Ζηλανδίας η οποία εμφανίζει ψωμάκια με το σύμβολο του Σατανά υπό το σλόγκαν "Για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Κάτι σαν τον Χριστό".

Τη θέση του σταυρού έχει πάρει ένα πεντάλφα το οποίο έχει "σφραγίσει" τα ψωμάκια.
Μάλιστα οι αφίσες της εταιρείας έχουν κατακλύσει το Όκλαντ ενώ εκπρόσωπος της εκκλησίας χαρακτήρισε την διαφημιστική καμπάνια αισχρή.
"Υποθέτω ότι κατά μια έννοια γνωρίζουν οι κύριοι ότι ο Χριστός ήταν στη γη για περιορισμένο χρόνο αλλά αρκετοί άνθρωποι θα αποφασίσουν να μποϊκοτάρουν το προϊόν για αρκετό καιρό και όχι περιορισμένο όπως εγώ", είπε ο επίσκοπος του Όκλαντ Πάτρικ Νταν.
Από τη πλευρά της η εταιρεία υποστήριξε τη καμπάνια της μέσω του εκπροσώπου της ο οποίος δήλωσε ότι δε βλέπει γιατί η διαφήμιση είναι αισχρή και προσβάλλει τη θρησκεία κάποιου.
Το 2008 η εταιρεία αναγκάστηκε να απολογηθεί και να ζητήσει εν τέλει συγγνώμη από την οικογένεια του σερ Έντμουντ Χίλαρι καθώς σε μια διαφήμιση αναφορικά με το Χάλοουιν απεικόνιζε τα οστά του εν λόγω κυρίου μαζί με το Χιθ Λέτζερ να χορεύουν πάνω από τους τάφους τους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More