Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Προπονητής δίνει "καυτό" φιλί σε διαιτητή!

Απίστευτο: προπονητής σε αγώνα του ρουμανικού πρωταθλήματος αντίκρυσε κόκκινη κάρτα από διαιτητή μετά από έξαλλο πανηγυρισμό του και "απαντήσε" με ένα... φιλί (video)!

O αγώνας στον οποίο έλαβε χώρα το εκπληκτικό αυτό περιστατικό ήταν μεταξύ της Ραπίντ Βουκουρεστίου και της Γκαζ Μετάν την περασμένη Κυριακή, με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται στο σκορ μόλις στο 8' με τον Τοντέα αλλά τους γηπεδούχους να κάνουν την ανατροπή μέσα σε τρία λεπτά με τους Γκλάουμπερ (42') και Κάσιο (45').





Το δεύτερο γκολ στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου ήταν μάλιστα εκείνο που έκανε τον τεχνικό της Ραπίντ Βουκουρεστίου, Μάριους Σιμουντίκα, να "εκραγεί", αφού εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο και αφού έκανε ένα σπριντ που θύμισε αθλητή στίβου (ή "μπουκαδόρο" οπαδό αν προτιμάτε...), στο τέλος έπεσε στα γόνατα και πανηγύρισε μπροστά στην κερκίδα των φανατικών της ομάδας του!

Το γεγονός αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο "άρχοντας της αναμέτρησης" να τον στείλει στις εξέδρες για να παρακολουθήσει από εκεί όλο το δεύτερο ημίχρονο, όμως ο υπερενθουσιασμένος Σιμουντίκα όχι μόνο δεν δυσφόρησε με την απόφαση αλλά πάνω στη χαρά του αγκάλιασε τον ρέφερι και του χάρισε ένα φιλί στο μάγουλο!



Αν τώρα θελήσουμε να βρούμε μία δικαιολογία για την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του προπονητή της Ραπίντ, να αναφέρουμε ότι με τη νίκη αυτή η ομάδα του απέκτησε αβαντάζ έναντι της αντιπάλου της για μία θέση στο Europa League τη νέα σεζόν...


Προπονητής αποβάλλεται και μετά φιλάει διαιτητή by pklora7

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More