Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Έχεις απαγορευμένο πακέτο

Ένα απροσδόκητο δέμα έλαβε ένας γιατρός από το Μανχάτταν ο οποίος έμεινε άφωνος όταν αποδείχτηκε ότι η όσφρησή του δεν τον γέλασε. Ανοίγοντάς το είδε 14 κιλά μαριχουάνα αξίας 50.000 δολαρίων

Ο 61χρονος γιατρός, όπως είπε, οι αναθυμιάσεις που έβγαιναν από το πακέτο του έδωσαν ένα hint για το τι περιείχε αλλά είπε να το ανοίξει για να σιγουρευτεί.
Ανοίγοντάς το λοιπόν είδε μέσα στο κουτί ούτε λίγο ούτε πολύ 14 κιλά μαριχουάνα αξίας παρακαλώ 50.000 δολαρίων!

Ο οδοντίατρος Ρίτσαρντ Λίονς δεν πίστευε... στη μύτη του, η οποία του ξύπνησε μνήμες από τα νιάτα του.
"Από τα βιώματά μου πίσω στη δεκαετία του 70’ όταν μύρισα και είδα το πράσινο χόρτο σιγουρεύτηκα πως ήταν μαριχουάνα" είπε.
Ο 61χρονος φανερά ταραγμένος γνωρίζοντας ότι η μαριχουάνα είναι παράνομη κάλεσε αμέσως την αστυνομία αφού δεν είχε ιδέα ποιος του έστειλε το πακέτο.
"Σοκαρίστηκα και ενοχλήθηκα" είπε τονίζοντας ότι ακόμα και εάν η ποσότητα ήταν μηδαμινή θα καλούσε και πάλι την αστυνομία.
"Δεν την αγόρασα εγώ" διατυμπάνιζε, "είναι παράνομο κάτι τέτοιο".
Η αστυνομία μάλιστα άργησε και ο γιατρός νευρίασε μόνο στη σκέψη ότι μπορούσε να φανεί ο αποστολέας αντιλαμβάνοντας το λάθος του και φοβισμένος κάλεσε τα ΜΜΕ.
Όταν ήρθε η αστυνομία χρειάστηκε να φορέσει ιατρικές μάσκες γιατί οι αναθυμιάσεις είχαν κατακλύσει τον χώρο τόση ώρα.
Τέλος σημειώνεται ότι το δέμα είχε ως διεύθυνση επιστροφής την Gwendaline Lyons in Katy, Texas αλλά δε βρέθηκε κανένα άτομο εκεί.
Μάλλον η αστυνομία έκανε πάρτι με τον θησαυρό που της έμεινε…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More