Τρίτη, 5 Απριλίου 2011

Το πρώτο υποθαλάσσιο ξενοδοχείο του κόσμου!(pics)

Το Poseidon Undersea Resort είναι το πρώτο ξενοδοχείο που βρίσκεται στον πυθμένα της θάλασσας στον κόσμο και το μόνο μέρος...
όπου μπορείτε να περάσετε μερικές ημέρες 40 πόδια κάτω από το νερό σε πρωτοφανή πολυτέλεια. 

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στα κρυστάλλινα νερά 5.000 στρέμματων λιμνοθάλασσας στα Φίτζι και είναι προσβάσιμο μόνο από ασανσέρ. Από τις αρχές του 2010 ταξιδιώτες που θέλουν να ζήσουν την περιπέτεια έχουν την ευκαιρία να μείνουναπολαμβάνοντας δύο νύχτες υποβρύχια ή τέσσερις διανυκτερεύσεις σε αξιόλογα παραθαλάσσια bungalows. 

Το Poseidon Mystery Island προσφέρει τρεις τύπους καταλύματα που κάθε επισκέπτης θα έχει την εμπειρία κατά τη διαμονή του: το ένα πάνω από το έδαφος με μια ιδιωτική παραλία, ένα πάνω από το νερό, και ένα κάτω από την επιφάνεια του ωκεανού. Για την διαμονή υπάρχουν οι επιλογές από 24 σουίτες και ένα πολυτελές διαμέρισμα (12 μέτρα κάτω από τη θάλασσα), και 48 υπέροχα bungalows .

 Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν τους χώρους κατά τη διάρκεια της παραμονής τους, με πρόσβαση σε εγκαταστάσεις σε κάθε περιοχή. Κάθε δωμάτιο έχει ένα διπλό κρεβάτι και, φυσικά, τα τεράστια παράθυρα από ακρυλικό πλαστικό.

 Στα κρυστάλλινα γαλανά νερά μπορείς να δεις τα πολύχρωμα κοράλλια του ωκεανού, τα οποία τα βλέπεις απευθείας από τα δωμάτια με ένα ειδικό τηλεχειριστήριο. Όλοι οι επισκέπτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το υποβρύχιο ή μια ειδική σήραγγα από την παραλία για να μπουν στο εστιατόριο, το μπαρ ή το σπα.

 
H περιπέτεια στο Poseidon Mystery Island κοστίζει 15.000 δολάρια ανά άτομο όταν μοιράζονται το δωμάτιο για επτά μέρες και έξι νύχτες ($ 30.000 ανά ζευγάρι, ανά εβδομάδα). Στην τιμή περιλαμβάνει: μεταφορά από και προς το Nadi (Διεθνής αεροδρόμιο για τα νησιά Φίτζι) και στο θέρετρο, τέσσερις διανυκτερεύσεις σε μια βίλα στην παραλία και δύο διανυκτερεύσεις σε πολυτελή υποθαλάσσια σουίτα, καταδύσεις στη λιμνοθάλασσα, παρά πολύ κρασί και πολλά άλλα.


 
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More