Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Οι κινηματογραφικές πρεμιέρες της εβδομάδας (10/3)

Oπως καθε εβδομαδα ετσι και σημερα σας παρουσιαζουμε τις κινηματογραφικες πρεμιερες της εβδομαδας!!

Rango

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ:Johnny Depp,Isla Fisher,Abigail Breslin,Ned Beatty,Alfred Molina
ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ:Gore Verbinski

Κατοικίδιος χαμαιλέοντας (με τη φωνή του Johnny Depp)
χάνεται από τους ιδιοκτήτες του μετά από αυτοκινητιστικό ατύχημα και περιπλανιέται σαν την άδικη κατάρα στην έρημο. Μετά από αρκετά χιλιόμετρα βρίσκει καταφύγιο σε μια πόλη της ερήμου που έχει ξεμείνει στην εποχή της Αγριας Δύσης . Εκεί παριστάνει τον ηρωικό και ακαταμάχητο πιστολέρο και χρίζεται σερίφης της πόλης. Στη συνέχεια αναλαμβάνει να ανακαλύψει ποιος κλέβει τα αποθέματα νερού της πόλης και αφήνει τους κατοίκους της στην... στέγνα. Στο πλευρό του, μια ελκυστική θηλυκή σαύρα και μια σειρά από αλλόκοτους εθελοντές πολίτες.

Incendies
Μέσα Από Τις Φλόγες




ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ: Lubna Azabal, Melissa Desormeaux-Poulin, Maxim Gaudette, Remy Girard, Abdelghafour Elaaziz
ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ Denis Villeneuve

Ο θάνατος της μητέρας τους φέρνει τα δίδυμα Simon και Jeanne στο γραφείο του συμβολαιογράφου για τη διαθήκη. Πέραν από το μοίρασμα της περιουσίας, η αινιγματική ακόμα και μετά θάνατον Nawal (Lubna Azabal) τους επιφυλάσσει δύο μεγάλες εκπλήξεις που συνοδεύουν δύο σφραγισμένους φακέλους. Ο πρώτος έχει παραλήπτη τον πατέρα τους - που θεωρούσαν νεκρό - και ο δεύτερος τον αδερφό τους, του οποίου την ύπαρξη αγνοούσαν. Η Jeanne (Melissa Desormeaux-Poulin) αποφασίζει να ταξιδέψει ως τη Μέση Ανατολή για να αναζητήσει απαντήσεις στο οικογενειακό τους παρελθόν, ενώ ο Simon (Maxim Gaudette) δείχνει απρόθυμος να υποκύψει στα μεταθανάτια παιχνίδια της μητέρας του. Και για τους δύο όμως, τα σφοδρά και βασανιστικά ερωτήματα έχουν ήδη τεθεί και η αποφυγή τους είναι πλέον μάταιη.

London Boulevard



ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ Colin Farrell, Keira Knightley, Jamie Campbell, Bower Ray Winstone,Anna Friel
ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ William Monahan

Ο Mitchell (Colin Farrell) είναι ένας πρώην κατάδικος που επιδιώκει μία νέα αρχή, κάτι που φυσικά δεν είναι ποτέ εύκολο. Γρήγορα θα βρει δουλειά ως σωματοφύλακας γνωστής ηθοποιού, της Charlotte (Keira Knightley). Ο σκληροτράχηλος αλλά ντόμπρος και γεμάτος αυτοπεποίθηση Mitchell δε θα αργήσει να κινήσει το ερωτικό ενδιαφέρον της νεαρής σταρ που επίσης αναζητά μία διέξοδο από την ακατάπαυστη δημοσιότητα και τους παπαράτσι που ξεροσταλιάζουν έξω από τον ψηλό φράχτη της βίλας της. Οι παλιές φιλίες όμως με τους λάθος ανθρώπους (Ben Chaplin) θα τον φέρουν σε τροχιά σφοδρής σύγκρουσης με τον Gant (Ray Winstone), έναν από τους πιο αδίστακτους γκάνγκστερ του Λονδίνου.


The Eagle
Ο Αετός Της Αυτοκρατορίας




ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ: Channing Tatum, Jamie Bell, Donald Sutherland, Istvan Goz, Bence Gero
ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ Kevin Macdonald

Έχοντας μόλις καταφτάσει στη Βρετανία, ο νεαρός Ρωμαίος εκατόνταρχος Marcus Aquila (Channing Tatum) υπερασπίζεται ηρωικά το φρούριό του από μια μαζική επίθεση Κελτών. Όμως στη διάρκεια της μάχης τραυματίζεται κι έτσι απαλλάσσεται από τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις. Θυμωμένος από το γεγονός, αποφασίζει να ρισκάρει τη ζωή του ξεκινώντας ένα ταξίδι στον Βορρά προκειμένου να βρει τον Αετό της Ενάτης, το θρυλικό χρυσό λάβαρο που χάθηκε πριν 15 χρόνια, όταν ο πατέρας του οδήγησε την Ένατη Λεγεώνα στη Σκοτία και δεν επέστρεψε ποτέ. Μαζί του παίρνει τον σκλάβο του Esca (Jamie Bell), έναν Κέλτη του οποίου τη ζωή έσωσε σε έναν αγώνα μονομάχων. Όταν τα μέλη μιας κέλτικης φυλής τους συλλαμβάνουν και τότε ο Esca θα ισχυριστεί ότι ισχυρίζεται ότι εκείνος είναι ο αρχηγός και ο Marcus ο Ρωμαίος σκλάβος του.

Just Go With It
Σύζυγος Για Ενοικίαση

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ Adam Sandler ,Jennifer Aniston ,Nicole Kidman, Nick Swardson, Brooklyn Decker
ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ Dennis Dugan

Ο Danny (Adam Sandler) είναι ένας πλαστικός χειρουργός που θέλει να φλερτάρει ελεύθερα χωρίς δεσμεύσεις, όμως χρησιμοποιεί ένα 'αθώο' ψέμα για να πετύχει το στόχο του: φοράει βέρα κι ας είναι ανύπαντρος. Όταν όμως γνωρίζει και ερωτεύεται μια πανέμορφη και αρκετά μικρότερή του δασκάλα, την Palmer (Brooklyn Decker), αυτό το μικρό ψέμα θα αρχίσει να τον τρώει... Αλλά αντί να παραδεχτεί την αλήθεια όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, αποφασίζει να 'εφεύρει' μια σύζυγο με την οποία υποτίθεται ότι σύντομα θα χωρίσει για χάρη της Palmer. Το ρόλο της δήθεν συζύγου αναλαμβάνει η επί χρόνια βοηθός του Danny, Katherine (Jennifer Aniston), μητέρα δύο παιδιών, τα οποία σύντομα αναγκάζονται να μπουν επίσης στο παιχνίδι καταλήγοντας σε ένα τρελό σαββατοκύριακο στη Χαβάη...


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More