Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Πρόταση μαμούθ της Σίτι σε Γουίλσιρ

Να τινάξει την μπάνκα στον αέρα όπως λέμε θέλει να κάνει ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, Κχαλντούν Αλ Μουμπάρακ με την μεταγραφή του μεσοεπιθετικού της Άρσεναλ Τζακ Γουίλσιρ, στην "Σίτι".

Η προσφορά αγγίζει τα 45.000.000 ευρώ για τον 19άχρονο ποδοσφαιριστή και όπως όλα δείχνουν δύσκολα θα την αρνηθεί η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ.


Ο νεαρός παίκτης έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις με τους "κανονιέρηδες" της φετινή χρονιά και δίκαια έχει ακούσει πολύ καλά λόγια από συλλόγους μεγάλου βεληνεκούς...

Έτσι σύμφωνα λοιπόν με βρετανικά μέσα οι "πολίτες" θέλουν να φέρουν στην πόλη του Μάντσεστερ τον διεθνή Άγγλο, κάνοντας ακόμη πιο δυνατή την ομάδα για την νέα αγωνιστική περίοδο. Έχοντας βλέψεις ακόμη και για τίτλο.

Ο Γουίλσιρ πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την Άρσεναλ το προηγούμενο έτος και οι εμφανίσεις του πέρσι τον ανέδειξαν ως το ταλέντο της χρονιάς στην Αγγλία.

Θυμίζουμε πως ο γεννηθείς του 92', ξεκίνησε την καριέρα του από τα φυτώρια της βρετανικής ομάδας, ενώ πλέον αγωνίζεται ως δανεικός στην Μπόλτον.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More