Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

Αγνοούσε μαχαίρι καρφωμένο στο κεφάλι του!

Επί τέσσερα ολόκληρα χρόνια ζούσε ένας Κινέζος με ένα μαχαίρι καρφωμένο στο κεφάλι του, χωρίς να έχει την παραμικρή ιδέα για αυτό! Το 2006, είχε πέσει θύμα ληστείας και οι δράστες τον είχαν μαχαιρώσει. Οι γιατροί τότε είχαν φροντίσει τα τραύματά του, όμως είχαν παραλείψει να αφαιρέσουν τη λεπίδα που είχε καρφωθεί στον εγκέφαλό του.

Τέσσερα χρόνια μετά, ο 37χρονος LI Fu ένιωθε
ισχυρούς πονοκεφάλους που τον οδήγησαν στον γιατρό. Έπειτα από μια ακτινογραφία ρουτίνας, ανακαλύφθηκε και το απίστευτο εύρημα!

Ο γιατρός δεν πίστευε στα μάτια του, όταν είδε ένα μαχαίρι μήκους 10 εκατοστών να έχει σφηνωθεί στον εγκέφαλο του 37χρονου άνδρα. Αμέσως συγκάλεσε ιατρικό συμβούλιο, προκειμένου και οι υπόλοιποι γιατροί του νοσοκομείου να προχωρήσουν στη λεπτή αυτή χειρουργική επέμβαση.

Ο Li Fu αδυνατούσε να πιστέψει ότι είναι πραγματικό αυτό που του συμβαίνει. Έτσι, ζήτησε και δεύτερη ιατρική γνώμη. Μόνο όταν και ο δεύτερος γιατρός τού επιβεβαίωσε το περιστατικό μπόρεσε να το συνειδητοποιήσει.

«Έκανα ακόμα και ενέσεις, για να καταπολεμήσω τους πονοκεφάλους κατά τη διάρκεια των τεσσάρων τελευταίων ετών» είπε μετά την επιτυχημένη εγχείρηση ο 37χρονος άνδρας.

Ο γιατρός που τον εγχείρησε αποκάλεσε «ιατρικό θαύμα» την περίπτωση του Li Fu, αν και ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει πώς η λεπίδα σφηνώθηκε εκεί, αφού όπως λέει «εξετάσαμε το στόμα του και δεν βρήκαμε σημάδια ή ουλές. Είναι πολύ περίεργο πώς μπήκε η λεπίδα στο κεφάλι του».
Πλέον, ο τυχερός μέσα στην ατυχία του Li Fu νοσηλεύεται εκτός κινδύνου και η κατάστασή του είναι σταθερή. «Νιώθω πολύ καλύτερα τώρα που βγήκε η λεπίδα» δήλωσε, περιχαρής που πλέον θα απαλλαγεί από τους ενοχλητικούς πονοκεφάλους!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More